bruiloften

Bruidsfotografie

Ongedwongen, spontane en eigentijdse foto’s. Wij zorgen voor een weergaloze fotoreportage van de bruiloft. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Zoeken jullie een fotograaf voor de hele dag? Dan zijn wij aanwezig vanaf het aankleden van de bruid tot en met het einde van de bruiloft. Uiteraard is het fotograferen van een deel van de trouwdag ook mogelijk. In onze galerie boven de fotostudio geven wij graag een presentatie van onze bruidsreportages op een groot flatscreen. Voor de fotografie van uw bruiloft bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Gratis exclusieve trouwauto

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Annemarie Bakker Fotografie heeft al jarenlang ervaring met het maken van bruidsreportages. De mogelijkheden voor een fotoreportage van jullie bruiloft zijn eindeloos. Bekijk ons uitgebreide bruidsfotografie portfolio en laat u overtuigen. Wij hebben nu een schitterende aanbieding voor bruidsparen die hun bruiloft laten fotograferen door Annemarie Bakker Fotografie. Wij bieden jullie gratis een exclusieve trouwauto aan! Als jullie meer informatie willen over onze bruidsreportages en/of de voorwaarden van deze actie kunnen jullie altijd contact opnemen met Annemarie Bakker Fotografie. Jullie kunnen natuurlijk ook meteen een afspraak maken.Wij zorgen dat jullie foto’s van de bruiloft op een handige website komen. Dan kunnen jullie zelf de mensen uitnodigen om op de website een kijkje te nemen. Bij de website zit ook een handige bestelmodule. Zo kunnen jullie de foto’s van de trouwdag makkelijk nabestellen.

    Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.